Team

Linda

Linda

Allround // International hairstylist // Cut & Style specialist

Veel mensen kennen het wel, de grote vraag op de middelbare school: Wat wil je later worden?! En vooral de struggle daarbij.
Detective, dierenarts, schrijver, theater, administratie en hairstylist. Juist, flink uiteenlopend!
Na van verschillende dingen geproefd te hebben, heb ik mijn passie gevonden. Haarstyliste.
Een vak die nooit stilstaat, je creativiteit dagelijks uitgedaagd wordt en onwijs veel mogelijkheden biedt.
Het maakt mij sterk als hairstyliste dat mijn interesses zo breed liggen. Ik word mede daardoor iedere dag gevoed met nieuwe inspiratie om deze te kunnen vertalen naar het haar.
Het is zo mooi om het haar te mogen vormen en de uitstraling van het haar (en de persoon) te zien veranderen. Of dit nou backstage is tijdens (international) fashion week, haarshows, bij de educaties die ik mag geven of bij een klant in de salon. Zolang ik haar in mijn handen heb en stap voor stap de uitstraling van het haar en de persoon zie veranderen en een wordt bij het eindresultaat, en dat door mijn (hair)craft… dan ben ik op m’n gelukkigst.

Linda

Selina

Selina

Allround // Color Specialist

Mensen gelukkig maken in de salon door middel van mijn vakkundigheid en mijn passie, dat is waarom ik voor dit mooiste vak wat er bestaat gekozen heb.
Ik neem jullie graag mee in mijn liefde voor het vak en in het speciaal mijn ‘color world’. Het gehele traject gaan wij samen aan! Van een advies gesprek, tot aan de geheel op maat gemaakte behandeling naar jou wensen, wat bij jou en je haar past en waarmee jij je mooi en zelfverzekerd voelt. Hoe mooi is het om iemand zo een fijn gevoel mee te mogen geven door mijn passie uit te voeren?!
Buiten mijn werk in de salon mag ik mijn craft als color educator inzetten voor Wella Professionals, waardoor ik niet alleen mijn passie kan tonen in het haar, maar daarbuiten ook de ‘color world’ van andere haarstylisten mag vergroten.
Kom een kijkje nemen in onze wereld en ervaar waarom dit vak zo mooi is.

Selina

Damian

Damian

Allround women hairstylist // Style & care specialist

Een passie voor het vak had ik al van jongs af aan, maar zag na mijn opleiding nog niet dat dit vak geen grenzen heeft en altijd in beweging blijft.

Na ervaringen opgedaan te hebben in andere vakken bleef deze passie aanwezig en kwam weer volledig naar boven op het moment ik zag hoe Selina en Linda dit mooie vak uitoefenen. De uitdaging om je creatief te blijven ontwikkelen vind ik zo onwijs mooi en deze kans krijg ik bij Moksha haircraft, wat voor mij aanvoelt als een klein ‘werkparadijsje’!

Nadat ik even uit het vak ben geweest heb ik mij binnen Moksha weten te specialiseren als style & care specialist, allround in women’s haircuts en scalp massage.
Mijn enthousiasme en liefde voor haar is groot en zullen jullie dan ook ervaren als jullie bij mij in de stoel zitten.
Het is zo fijn om iedereen met mooi en gezond haar de deur uit te zien lopen waar ik aan bijgedragen heb!

Damian