Skip to main content

80s now and Wow trend update

By 13 augustus 2019Geen categorie

Op een dag als deze kan er maar 1 geplaatste inspiratie zijn voor een blog: trends najaar 2019/2020. Ik werd gelijk een stuk vrolijker, want wat komen er voor toffe dingen aan!!!! We hebben al een duwtje in de richting gekregen en we zien al aardig wat op social media en ook op straat voorbij komen.

We duiken nogal de eind 70’s en begin 80’s in dit aankomend seizoen.

De trend opvolgers zien we nogal veranderen en iedereen er een eigen twist aangeven, waardoor de trends heel erg uiteenlopen en het leuke hiervan is dat we het allemaal wat meer personaliseren. Wat past nou bij jou? Waar voel jij je fijn bij? Niet zo van de glitters, maar vind je de schoudervullingen wel tof? Ben je niet zo van het oversized, maar zijn de neon kleuren wel helemaal wat voor jou? De trends worden steeds breeder, waardoor iedereen er altijd trendy bijloopt op zijn eigen manier… zonder dat je zelf beseft dat je eraan mee doet!

Welke trends gaan we zien?

Bourgeois // late 70’s begin 80’s,  oke leuk maar wat kan ik me hierbij voorstellen????

Deze trend vertaald zich naar het haar door middel van veel speelzigheid in gelaagheid van het haar, maar dan wel uit het gezicht gedragen en de volume vooral in het gezicht terug te vinden is.

Ben jij niet zo van de gelaagheid in het haar? Dan kiezen we juist voor massa bij de fringe, dat ervoor zorgt dat het haar meer drapeert langs het gezicht i.p.v. sleept in het gezicht. Ook hierin ligt de focus van volume weer in het gezicht.

Punk spirit // loud silhoutte, juist… deze kan vele kanten op. Vooral omdat de inspiratie is ontstaan uit je ‘je eigen pad creeëren’. I.p.v. je eigen pad volgen.

Wat meer out of de box en waar jij zin in hebt. Niks hoeft te matchen en deze trend staat eigenlijk zelfs voor het rebelleren.

Buzz cut & pixie cut

Full eighties // daar zijn ze weer, SCHOUDERVULLINGEN!

Uitersten dat is de beste vertaling die ik kan doen richting het haar. Denk hierbij aan een strakke midden scheiding of een verre zijscheiding, soft curls of juist gewafeld haar. Volume all over the place óf een semi updo met een focus op volume bij de kruin.

Wat we gaan terug zien in haarkleuringen dit seizoen zijn rustigere kleuren.. zacht of juist vol en diep. Dat komt, omdat de kleding meer aanwezig is en het totaal beeld te veel zal worden. ‘Stel jezelf voor in een neon outfit met neon haar’ 🤨 juist! Veel kleur, prints en aanwezige vormen gaan we zien in kleding en daarbij willen we het zacht en egaler kleuren.

Bronde // zwart // chocolate // platinum gaan we heel veel zien! Maarrrrr….. koper krijgt zijn comeback!! De koper tinten die we gaan terugzien zijn de ‘natural ginger’ en ‘hazelnut copper’.

Koper is een warme tint, maar wij kunnen deze helemaal aanpassen op jouw huidtype. Er bestaat niet maar 1 koper kleur en daarom kunnen wij deze voor jou personaliseren, door een cool copper, Peach copper of bijvoorbeeld een brown copper te maken. Vraag ons wat de mogelijkheden zijn en we zullen je ten alle tijden persoonlijk adviseren ☺️.

Festival, verjaardag, party??? Jouw haar stylen volgens de nieuwe trends? We got you!

  • Draag je haar uit je gezicht
  • Middenscheiding of zijscheiding
  • Semi updo
  • Soft wave met volume in het gezicht
  • Vochtig haar!
  • Pig tails

Get inspired!

Ben je wel geïnspireerd, maar denk je nu al:”uhhhh ja leuk maar dit kan ik echt niet bij mezelf!!” Boek je afspraak bij ons voor een feestje en wij zorgen ervoor voor je grande entree 👌🏼

Liefs, team Moksha ❤️