Skip to main content

New love NIOXIN

By 11 februari 2020Geen categorie

Hoe hebben wij onze liefde kunnen uitbreiden terwijl we al zoveel liefde hebben voor alle mooie producten die wij al in ons assortiment hebben?!

In aanraking komen met weer een product die doet wat het zegt én Lin haar problemen oploste!

Het is liefde op het eerste gezicht met nioxin!! En waarom dan? We zijn namelijk ook nogal razend enthousiast over Sebastian professional, Sassoon en Olaplex… Waar de andere merken zich focussen op het herstellen, gezond houden, kleurbehoud en manipulatie focust Nioxin zich op de gezondheid van de hoofdhuid. En dan hoor ik je al denken: “maar ik heb nooit hoofdhuid problemen of jeuk of droogheid” Dat kan en dat is super fijn!! Álleen Lin had dat ook niet, maar het veranderde haar haar enorm!

Over het algemeen zal iedereen zich meer herkennen in deze uitspraken:

* mijn haar groeit niet verder dan deze lengte

* de voorkant van mijn haar word niet langer dan dit

* ik heb gewoon fijn haar dus het breekt sneller

* sinds de zwangerschap is mijn haar niet meer zoals het was

* ik heb wat meer last van haaruitval de laatste tijd

We kunnen ons allemaal gaan focussen op de lengtes, maar waar groeit het haar vandaan? Juist… de hoofdhuid! Begrijp me niet verkeerd, je lengtes verzorgen en sterk houden is absoluut belangrijk! Want hebben we mooi vol sterk groeiend haar vanuit de hoofdhuid, maar verwaarlozen we het haar of behandelen we het verkeerd, dan kan het haar nog zo mooi uit de hoofdhuid groeien, dan nog is je haar niet zo heel erg blij. Maar goed.. focus op onze hoofdhuid!

Wist jij dat als we onze hoofdhuid niet goed verzorgen de diameter van je haar kleiner kan worden? Is jouw haarzakje verstopt of zit er een talg ophoping óf product opstapeling kan de diameter veranderen in een diameter van bijvoorbeeld het haar op je arm. Nogal verschilletje in dikte hè?! Dan ga je langzamerhand merken dat jouw haar steeds minder vol gaat aanvoelen.

Nioxin heeft dus een focus op dunner wordend haar en/of een ongezonde hoofdhuid. HÓÉ gaan we dat dan allemaal aanpakken?

Wat belangrijk is is dat wij als professionals de hoofdhuid en het haar analyseren en daaruit een persoonlijk advies kunnen geven. Vanuit dit advies wordt er duidelijk welk ‘systeem’ jouw haar en hoofdhuid weer helemaal sterk en gezond zal maken. Uit testen is gebleken dat dit verschil al zichtbaar is binnen 4 weken!

Binnen het systeem is er een shampoo die de hoofdhuid en het haar een detox geeft, een conditioner die de hoofdhuid hersteld, hydrateerd én fijn haar sterker en soepeler maakt en een scalp treatment die de hoofdhuid verzorgd, beschermd én de diameter van het haar vergoot omdat het de doorbloeding van de hoofdhuid stimuleert. Bij dit systeem kan je ook een haarmasker toevoegen die de haarbreuk (dus de lengtes) tegen gaat tot wel 97%! Wil je het nóg beter doen??? Dan hebben we ook een leave in verzorging die de haarbreuk tegen gaat tot 93%! Álles voor mooi en sterk haar toch?!

“Pffff moet ik dat allemaal iedere keer doen?!” JA! Het klinkt veel, maar gaat snel in je routine zitten 🙂 helemaal als je gaat zien wat voor effect het op je haar zal hebben! Nioxin is zich de laatste tijd ook heel mooi aan het uitbreiden naar styling producten waar we ook ERRUG WARM van worden!

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hoofdhuid boost die je het gevoel geeft dat je tot 11000 meer haren hebt. Een droogshampoo die fris op de hoofdhuid voelt, geen witte waas achter laat en tot 2x zoveel volume geeft. We hebben nog meer mooie producten zoals een nacht serum die een antioxidant is voor de hoofdhuid én een hele mooie detox in salon behandeling die fijn is mee te beginnen als je het écht goed wilt doen!

Natuurlijk zijn verschillende productlijnen te mixen (wij snappen je volkomen, wij willen het liefste ook gewoon alles tegelijk gebruiken 🤭) maar we zullen ten alle tijden een advies geven waar jou behoeftes op dat moment liggen! Behoeftes en ons haar veranderen soms en dat wil soms zeggen dat de product keuze ook veranderd.

Ben je net zo enthousiast geworden als wij zijn? Deze blog was nog maar het tipje van de sluier, dus wil jij meer weten? Vraag ernaar als je bij één van ons in de stoel zit óf kom even langs voor een vrijblijvend advies 🤗

Liefs, team Moksha