Skip to main content

Kijkje in onze (kleur) keuken

By 16 januari 2019Geen categorie

Wij nemen jullie mee en geven jullie een kijkje in onze (kleur) keuken!

Een breed assortiment aan kleuringen en onwijs veel uitleg als je bij ons in de stoel zit zorgt er weleens voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet…

Welke kleuring het beste bij jou en bij je wensen past zullen wij bepalen vanuit het kleur consult en alle vragen die wij je stellen om jou én je haar beter te leren kennen. Maar stiekem vindt iedereen het altijd wel leuk om te weten wát er allemaal is, wat voor verschil er in het kleurportfolio zit en wat het precies doet.

In deze blog nemen we jullie mee in onze semi-permanente, demi-permanente en permanente haarkleuring. In de volgende blog zullen we wat dieper ingaan op onze oplichting producten. Zo houden we wat meer overzicht 😏.

Een semi-permanente haarkleur wat is dat nou precies?? In deze haarkleuring zit geen ontwikkelaar, omdat de kleurpigmenten al ontwikkeld op het haar gebracht worden. (Ontwikkelde kleurpigmenten komen al gelijk in pigment uit de verpakking en heeft geen ontwikkeling proces meer nodig in het haar)

Met deze kleuring kunnen wij alleen op een transparante manier de kleur opfrissen, kleurhoogte en kleurkarakter versterken en glans geven. (Geen uitgroei!)

In ons kleur portfolio hebben wij twee semi-permanente kleuringen: Cellophanes en Color Fresh.

Cellophanes is een glans, verzorging behandeling waar wij een sprankeling van kleur aan kunnen toevoegen en is een salon behandeling.

(Lees voor meer informatie blog: Start your healthy addiction.. Cellophanes)

Color Fresh gebruiken we om het haar op een milde transparante manier te tonen, het haar op te frissen én is ook heel fijn voor thuis gebruik om je kleur zo lang mogelijk mooi te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je blonde kleur die je zo lang mogelijk mooi helder of juist koel wilt houden.

Demi… Semi… wat is het verschil?! Een semi-permanente kleuring plaatst zich alleen om het haar heen. Een demi-permanente kleuring gaat buiten dat hij een pigment laagje om het haar plaatst óók pigmenten een klein stukje ín het haar brengen. Waardoor wij met een demi-permanente haarkleuring het haar kunnen inkleuren en de houdbaarheid langer is. (Bijna tot geen uitgroei!)

Kiezen wij aan de hand van jou wensen voor een (demi-permanente) Color Touch kleuring? Dan brengen we tot 63% meer glans aan het haar, tot 57% meer kleurschakeringen én kunnen we het haar tot wel 50% grijsdekken! Wij kiezen voor een Color Touch kleuren op het moment wij het haar een ander kleur karakter gaan geven, het haar donkerder kleuren, de kleur transparant moet blijven en bij een toning. Last but not least… Color Touch heeft een vitamine complex waar het haar erg blij van wordt ☺️.

Wanneer gebruiken we dan een permanente haarkleur? Als we het haar 100% grijsdekken, inkleuren of natuurhaar lichter kleuren. In ons kleurportfolio hebben we twee verschillende permanente haarkleuringen. Illumina Color en Koleston Perfect me+.

Illumina color bevat eriserende kleur pigmenten (mix van koele en warme pigmenten), waardoor de kleuring altijd een natuurlijk en transparant eindresultaat heeft. Buiten de eriserende kleurpigmenten heeft Illumina Color een microlight technology die ervoor zorgt dat er een optimale lichtreflectie op het haar aanwezig is en de kleuring dus extra veel glans heeft!

Koleston Perfect me+ is onze meest volle haarkleuring. Ieder haartje wordt volledig opgevuld met pigment, waardoor de haarkleur voller oogt. Het me+ monocuul dat is toegevoegd aan Koleston Perfect zorgt ervoor dat de kans op een allergische reactie op een kleuring voor 60% verminderd.

Het paradepaardje van Koleston Perfect is onze special blonde. Met Special Blonde kunnen we natuurhaar tot wel 5 tinten oplichten, zonder hiervoor een oplichting product te moeten gebruiken…. ✨ (lees: beter voor je haarkwaliteit!!)

Flinke info overload hè?! Binnen ons product portfolio hebben we nog een aantal mooie salon services, maar het hoofdje zit al flink vol met informatie nu… vraag ernaar als je bij ons in de salon bent, mail of bel voor meer informatie en we delen en adviseren het met liefde!

Liefs, team Moksha 🌸