Skip to main content

Moksha, wat? Waarom?

By 21 oktober 2018oktober 29th, 2018Moksha

Een naam bedenken, ik heb er aardig wat uurtjes van wakker gelegen. Wat past bij mij en mijn visie? Wat past bij wat ik mijn klanten wil bieden, is origineel én nog niet heel bekend? Aardig wat dingetjes waar ik rekening mee wilde houden. Het is me gelukkig toch gelukt 😏 gewoon een ingeving op een rustige avond zittend op de bank. Moksha // Haircraft by Passion. Mooi.. leuk.. anders.. maar wat betekend het nou eigenlijk?

Final release, a pure consiousness of your true being.

Oftewel, een verlichting door het bewustzijn van wie jij werkelijk bent. Waarom past deze naam bij ons en onze visie en hoe gaan we het vertalen naar het haar? Bij ons staat persoonlijkheid van de klant centraal. We vinden het belangrijk om te weten  wat jij belangrijk vindt, wat je fijn vindt en ook wat je niet fijn vindt. We luisteren naar wat jij ons verteld over wat je wilt uitstralen en waar jíj je fijn bij voelt.Bij ons zal je nooit de vraag krijgen;” hoe wilt u het geknipt hebben?” Maar denk daarbij bijvoorbeeld aan:

Waar stoor jij je op dit moment aan?

Wat zou jij graag anders willen zien?

Wat wil je uitstralen?

Wat is jouw droomhaar?

Heb je al eens iets gehad waar je niet gelukkig van werd?

Wij zijn degene die weten hoe we jou kunnen bijstaan en om het haar te creeeren waar naar jij op zoek bent. Wij zijn natuurlijk de professionals, maar kunnen jou niet blij maken zonder jou beleving en kennis van jouw eigen haar met ons gedeeld te hebben. Jij hebt je haar natuurlijk al heel wat jaren in je handen en wij willen het graag leren kennen!

Zodra wij weten wat jij belangrijk vindt kunnen wij onze advies en kijk op het haar met jullie delen en onze haircraft op jouw haar loslaten. Buiten dat we het er allemaal wel over eens zijn dat het een heel fijn gevoel is om te weten wie je bent en jezelf ook durft te zijn is het ook heel fijn om je ergens thuis te voelen. Naast de professionaliteit die we ten alle tijde zullen uitstralen en naar zullen handelen, willen wij graag dat je je ontspannen, relaxed en thuis voelt bij ons in de salon.

Aardig goed gelukt de naam toch?! (Al zeg ik het zelf 😉)

Liefs 💕

Leave a Reply