Skip to main content

New color trend by Selina

By 5 januari 2019Geen categorie

NONTOURING

It’s all about HARMONIE!! We hebben de afgelopen jaren een zachte terugloop gezien van grote kleurverschillen. Van ombre, naar balayage, contouring  en nu is daar…. nontouring.

Wat houdt nontouring in? Nontouring staat voor een kleuring die op het eerste oog op een monochrome kleuring lijkt. Maar als je goed kijkt, dichterbij komt en je haar gaat bewegen zie je dat er een extra dimensie aan je haar is gegeven door een opbouw van verschillende heldere en rijke kleuren.

Deze kleurtechniek passen wij toe op de valling van je haar met gebruik van kleuringen die heel dicht bij elkaar liggen qua kleurhoogte, maar afwijken met kleur karakter.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan een extra demensie door een blending van koele en warme tinten,

Niet alleen met verschil in kleurkarakter, maar ook in kleurportfolio kunnen we een nontouring in het haar maken.

Ons Wella Professionals kleurportfolio is onwijs breed, heeft in iedere kleuring een eigen technology en daarmee een eigen eindresultaat.

Denk daarbij aan een illumina Color die een violet ondertoon heeft in alle kleurkarakters en daarmee zorgt voor een natuurlijk, helder en iriserend kleur restultaat.

Als je deze combineerd met een Koleston Perfect Me+ kleuring die voller is als eindresultaat ontstaat er puur door verschil aan technology en volheid van pigment een natuurlijke kleurspeling in het haar.

Me+ technology: zorgt voor minder schade aan het haar, minder kans op allergie en geeft een natuurlijk gebalanceerde diepte en glans aan de kleuring

Ben je enthousiast geworden over de kleuring, maar denk je: “mwahhh ik zou het toch wel graag iets gedurfder willen!”

Dat kan!!!! Dit is puur een beschrijving over de techniek van nontouring. In ons kleurportfolio kunnen we zoveel kanten op, dat we met dezelfde nontouring techniek wat gewaagdere kleuringen kunnen maken!

Vragen over deze kleurtechniek? Over je haar? Over de visuals die we in deze blog hebben gepost? Wat bij jou past? Wij staan altijd voor je klaar voor een vrijblijvend advies. Ben je enthousiast en plan je je afspraak bij ons in? Verwacht dan een overload aan vragen om jou en je haar goed te leren kennen, zodat wij jou blij kunnen maken met een gepersonaliseerde kleur!

Heel veel liefs, Team Moksha

* Kleur afspraken kunnen alleen per mail of telefoon gemaakt worden

info@mokshahaircraft.nl

020 3542223