Skip to main content

Start your healthy addiction… CELLOPHANES

By 11 januari 2019Geen categorie

Intense verzorging, super veel glans, bescherming én een sprankeling van kleur in één behandeling. Klinkt perfect toch..???!! Is het ook!

Wat is Cellophanes precies? In één zin… een glans, verzorging behandeling met een sprankeling van kleur.

Een Cellophanes behandeling is op eigen risico, het is nogal verslavend! Als je dit haargevoel eenmaal gewend bent dan wil je niet anders meer…

Weet je wat nog het meest fijne is aan cellophanes? Het is ammonia vrij, bevat geen alcohol en alleen maar ontwikkelde kleurpigmenten. De founders van Sebastian Professional hebben zich in Tunesië op de souk laten inspireren door de overload aan kleuren en glanzen die ze daar voorbij zagen komen en hebben met deze inspiratie de eerste amoniavrije haarkleuring ontwikkeld, Cellophanes.

Heb jij weleens kurkuma gesneden (Deze healthfreak loopt vaak haar gele vingers te schrobben) of bietjes in je handen gehad? Die laten pigment achter op je handen, op deze manier zijn de pigmenten vanuit de voedselindustrie toegevoegd aan de Cellophanes. Het is dus een volledig natuurlijk product, die je zelfs ’theoretisch gezien’ zou kunnen eten. (Denk niet dat het erg lekker is 🙄)

Doordat de pigmenten al ontwikkeld zijn en wij deze niet meer hoeven te ontwikkelen in het haar hebben wij dus geen ammonia nodig.

De glans ontstaat in het haar door het acid complex dat Cellophanes bevat. Gaat ze weer met haar technische benamingen… sorry! Acid betekend zuur en wat doet de speciale zuurgraad van Cellophanes met je haar? Die sluit je haarschubben (je beschermlaag van je haar) weer helemaal strak. Dit zorgt voor:

* onwijs veel glans, doordat het haaroppervlakte weer egaal is, dus een betere lichtreflectie geeft

* weg pluis en statisch haar!

* bescherming tegen invloeden van buitenaf (UV, uitlaatgassen etc)

Naast deze mooie glans en bescherming tilt Cellophanes met iedere behandeling je hydratatie niveau omhoog. Én goed opgelet…! We hebben ook de sprankeling van kleur nog. Wat voor eindresultaat geeft Cellophanes qua kleur??? Zie het als een verschil tussen een lipstick en een lipgloss. Een lipstick kleurt de lippen volledig in en een lipgloss houdt de lippen transparanter. Hierdoor behoudt je het reliëf van je lippen, maar geef je deze een ander kleur karakter. Zo maak je je lippen net iets rozer of roder met een lipgloss, zonder je natuurlijke look kwijt te raken.

Op deze manier kan je de kleuring van een Cellophanes ook zien. Hij blijft transparant, maar we kunnen de kleur iets versterken of iets afzwakken. We kunnen er niet donkerder of lichter mee kleuren.

Doordat er geen chemische ontwikkeling plaatsvindt in het haar maken we het haar eerst helemaal schoon door het te wassen, als we het haar wassen met een shampoo gaan de haarschubben van het haar openstaan. We gebruiken nu expres geen conditioner, omdat we de haarschubben open willen hebben om de verzorging goed het haar in te kunnen laten gaan. Aan alleen gewassen en schoon haar hebben we niet genoeg.. Als de Cellophanes is op gebracht sealen we deze in met folie en mag je héérlijk 30 minuten ondereen warme kap. Met deze warmte zetten we de haarschubben extra open en kan de verzorging mooi diep het haar in.

Het acid complex doet zijn werk tijdens het afkoeling proces (gemiddeld 15 minuten). In dit proces worden de haarschubben helemaal strak om het haar heen getrokken met als eindresultaat: glans en bescherming!

Iets voor jou??? Cellophanes is voor iedereen! Een ‘kleur’ product met alleen maar benefits 🙌🏼 zónder dat je na een aantal weken met een uitgroei rond loopt.

Nieuwsgierig??? Kom bij ons langs, bel óf mail en wij zullen je ten alle tijde een eerlijk en uitgebreid advies geven.

Gelijk al enthousiast?? Cellophanes is online te boeken via onze website, maar je mag ook mailen (info@mokshahaircraft.nl) of bellen (0203542223) óf binnen komen lopen als je dat fijner vindt!

Liefs, team Moksha