Skip to main content

Ontmoet… Selina!

By 12 december 2018Geen categorie

FINALLY!!!

Heel wat jaartjes geleden, dat Lin en ik als jonge meiden begonnen in het vak hebben wij een aantal jaren samen gewerkt en zijn wij uitgegroeid tot vriendinnen. Een vriendinnenliefde die is begonnen en nooit meer weggegaan is. Het moment dat Lin de salon, waar wij samen met het vak gestart zijn, ging verlaten zeiden we tegen elkaar;” Ooit!!”

In de tijd tussen ‘ooit en ‘nu’ hebben wij beide ons eigen pad bewandeld binnen het vak, maar ook als persoon (lees: Lin feesten/beesten en vooral veel reizen, zoekend naar haar plekje in de wereld. En ik… ik had mijn plekje al gevonden en ben op mijn 26e mama geworden van Riley) en zijn blijven geloven dat er een tijd zou komen dat wij onze passie kunnen gaan samenvoegen.

Het moment ik oud genoeg was om te beseffen wat ik in mijn jonge jaren mijn barbies heb aangedaan, werd duidelijk dat ik een geboren liefde voor haar heb. Niet het spelen met de barbies vond ik leuk, vooral het haar interresseerde me enorm.

Naar mijn gevoel wordt liefde voor haar soms erg onderschat. Ons haar is een sieraad die wij iedere dag met ons meedragen. Waarmee wij onze uitstraling kunnen versterken en daarmee kunnen laten zien wie wij zijn.

Daarom vind ik het fijn om jou een stukje extra te kunnen geven als ik mijn craft mag toepassen op jouw haar, om te laten zien dat ons haar een van de mooiste onderdelen is van ons uiterlijk. En jij dat ook op deze manier mag gaan ervaren.

Waar Lin haar specialiteiten in cut & styling liggen, ligt mijn specialiteit in Color (die ik eigenlijk liever als ‘ color heaven ‘ benoem!), zo gelukkig word ik als ik ons kleurassortiment voor me zie en weet dat ik alle mogelijkheden heb om iedere klant zijn eigen persoonlijke kleur te kunnen bieden.

Deze specialiteit heb ik ontwikkeld op het moment ik gevraagd werd door Wella Professionals of ik een opleidingstraject wilde gaan starten om freelance educator te worden voor het merk en daarmee mijn passie voor kleuren en kennis over kleuren kan overbrengen op andere haarstylisten. Dit doe ik nog steeds met heel veel plezier (al vanaf 2013) en zal dit blijven combineren met het werk in de salon, niet alleen omdat ik het heel erg leuk vind, maar ook om up to date te blijven wat betreft nieuwe kleuringen en trends.

Het ‘ooit’ is ‘nu’ en onze droom is werkelijkheid geworden. Niet alleen mag ik met een van de beste haarstyliste werken, maar ook nog eens met mijn beste vriendinnetje.

Kan niet anders dan dat wij dit gaan rocken samen!!! Vooral omdat wij met onze specialisatie combinatie net dat verschil kunnen maken. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten.